Geen verrassingen achteraf.
Vast laag bedrag per maand.
Bel voor een vrijblijvende afspraak.
0252 86 66 11
Luzernestraat 13F
2153 GM Nieuw Vennep
Bel mij terug

Managementrapportages

Iedere onderneming dient minimaal eens per jaar een jaarrekening op te stellen voor zowel het eigen gebruik als ook voor instellingen als de Belastingdienst, een bank of mogelijke leningverstrekker. Besloten vennootschappen (BV’s) en andere rechtspersonen dienen hun jaarrekening ook jaarlijks te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

 

DeRekensom biedt u de mogelijkheid uit diverse rapportages. Deze zijn  onder te verdelen in standaardrapportages en maatwerkrapportages. Voorbeelden van standaardrapportage zijn o.a:

  • Ouderdomsanalyse debiteuren/crediteuren
  • Saldibalans

 

Daarnaast verzorgen wij graag uw maatwerkrapportages waaronder:

  • Jaarrekeningen
  • Liquiditeitsoverzicht
  • Budget vs. realisatie

 

Op basis van de uitgewerkte administratie stellen wij de jaarrekening van uw onderneming samen. Bij de bespreking van de jaarrekening zullen wij niet alleen kijken naar het eindresultaat van de jaarrekening, maar ook naar de toekomst van de onderneming. Voorstellen tot verbetering van de organisatie geven wij graag, om samen met u te komen tot een optimaal bedrijfsresultaat.

Diensten

De Rekensom is tijdens kantooruren van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar. Mocht u vragen hebben of informatie wensen, dan kunt u ons altijd bellen of een bericht versturen via deze website.

Bel mij terug