Geen verrassingen achteraf.
Vast laag bedrag per maand.
Bel voor een vrijblijvende afspraak.
0252 86 66 11
Luzernestraat 13F
2153 GM Nieuw Vennep
Bel mij terug

Onze visie

 

 

DeRekensom = Betrokken ondernemen

 

Ondernemen is op zichzelf al uitdagend genoeg en de huidige tijd en hedendaagse regelgeving vragen al genoeg van u als ondernemer. Vandaar dat DeRekensom ondernemers ondersteunt met het voeren van hun financiële administratie en management. Hierdoor kunt u zich als ondernemer beter op uw kernactiviteiten richten.

 

Door verstandig met haar bedrijfskosten om te gaan, zijn wij in staat om deze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aantrekkelijk aan te bieden en kunnen wij voorzien in financiële ondersteuning met een ideale prijs/kwaliteit verhouding. Uw aanvragen worden op vakkundige wijze, snel en adequaat uitgevoerd en opgeleverd met een minimum aan kosten.

 

Bij DeRekensom kennen wij de praktijk van het ondernemen als geen ander. Naast gedegen vaklieden die hun sporen op het gebied van accountancy hebben verdiend, kent iedereen de klappen van de ondernemerszweep. Wij beschikken over ruime ervaring met de verschillende financiële aspecten van het bedrijfsleven en het voeren van financiële organisaties vanuit de rol van financieel manager.

 

DeRekensom kent de weerbarstige ondernemerspraktijk dus terdege en sluit hierop aan met een no-nonsense mentaliteit waarin daden meer zeggen dan woorden. Voor ons is een optimale partnerrelatie het uitgangspunt en zo doen wij dus graag een stapje meer voor u. Bij ons krijgt u niet alleen uw administratie opgeleverd maar voorzien wij u bijvoorbeeld ook van een maandelijkse update zodat u precies weet hoe u ervoor staat, dat noemen wij nu betrokken ondernemen.

De Rekensom is tijdens kantooruren van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar. Mocht u vragen hebben of informatie wensen, dan kunt u ons altijd bellen of een bericht versturen via deze website.

Bel mij terug